Flying Revue jako letecký webový portál

Na český mediální trh vstupuje nový hráč. Vydavatelský tým exkluzivního leteckého časopisu Flying Revue přichází nyní s internetovým portálem Flying Revue.cz
( www.flying-revue.cz ), jehož obsah a cíle byly prezentovány ve středu 27. dubna 2016 na tiskové konferenci v Café Louvre v Praze.

Flying Revue chce také napomoci rozvoji rychle rostoucího zájmu sportovních pilotů o létání do zahraničí i zahraničních pilotů do Česka. Chce také zvýšit jejich znalosti a dovednosti a v neposlední řadě přispět ke zvyšování bezpečnosti jejich létání. V této oblasti úzce spolupracuje s Úřadem pro civilní letectví ČR – více na www.doletis.cz .

Českým a následně i zahraničním pilotům bude nový letecký portál nabízet potřebné aktuální informace, zkušenosti a doporučení pro jejich lety po Evropě, USA a i ČR. Cestující veřejnosti pak nabídne rychlou orientaci v letecké dopravě, rady, zkušenosti a doporučení, jež jim usnadní nákup letenek i vlastní cestování. Přinese jim přehled a základní informace o jednotlivých leteckých společnostech, letadlovém parku i o jednotlivých letadlech. Současně bude portál Flying Revue.cz přinášet zajímavé novinky ze světa létání jak pro piloty tak cestující veřejnost.

Celá tisková zpráva zde: Tisková zpráva Flying Revue