FF Skill Camp Most 2021 s podporou AeČR

Jak bylo plánováno, tak se také stalo. O předešlém víkendu (3.–5. 9. 2021) se konala freefly událost pro skydivery a členy Aeroklubu ČR na drop zóně v Mostě. Akce určená freefly nadšencům pomáhá zdokonalovat a posouvat jejich dovednosti za volného pádu.

Aeroklub České republiky tento projekt podpořil již poněkolikáté. Letos byla dotace určena dokonce na čtyři akce tohoto typu: dvě v Mostě a dvě v Prostějově. Děkujeme Skywalkers Most a Gejza za pomoc s organizací loadů a dalších věcí usnadňujících plynulý para-provoz, všem zaměstancům za super atmosféru (ostatně jako vždy) a pilotům za bezpečné starty, lety i přistání. Už teď se těšíme na příští akci.

Počasí nám tentokrát přálo. Skákali jsme všechny tři dny a užili si to, jak to jen šlo. Sraz byl v pátek v 8:00. Rozdělili jsme se do dvou skupin. Jednu koučoval Radek a druhou David. Již od prvních seskoků bylo na všech účastnících vidět nějaké to zlepšení. Nakonec se nám během prvního dne podařilo osm seskoků. Večer jsme poseděli v místní „restauraci“. Někteří pak přespali na ubytovně a jiní si jeli na noc odpočinout domů.

V sobotu jsme začali, tam kde jsme v pátek skončili. Ráno zase sraz a v plné polní hurá do letadla. Hopsli jsme si tentokrát šestkrát. V neděli jsme pak přidali další čtyři seskoky. Jak tomu o víkendu běžně bývá, byl provoz hodně zaplněn tandemy, ale loady byly dopředu naplánovány ke spokojenosti všech na letišti. Díky.

Pak už nastal čas loučení. S novými zážitky a dovednostmi odjížděli všichni skokani postupně domů.

 

Všem účastníkům moc děkujeme,

Radek a David.

Mějte se fajně a brzy na viděnou!