Looping Days 2021

GAC Benešov, letiště Bystřice, ve spolupráci s OSK Akro Aeroklubu ČR, organizují 25. a 26. 9. 2021 tradiční Looping Days – náborový víkend pro bezmotorovou akrobacii. Pokud jste piloti – plachtaři, zajímá vás akrobacie na kluzácích a ještě jste nezkusili, zda jde opravdu o disciplínu, které byste se mohli věnovat, přijeďte si akrobacii na cvičném ASK-21 nebo na soutěžním MDM-1 FOX vyzkoušet.  Průvodci vám budou spolehliví instruktoři a úspěšní soutěžní akrobati.

Nabídka je určena pro piloty – členy Aeroklubu ČR. Pro náborovou akci byla také snížena cena na 1600 Kč za akrobatický let (komplet – včetně instruktora, aerovleku do 1250m, kluzáku a přistávacích poplatků). Navíc pro juniory do 23 let, členy AeČR, rozhodla komise OSK Akro o dotování náborových akrobatických letů a snížení celkové ceny jednoho akrobatického letu o 300 Kč podle stejných pravidel, jak je dotovaná příprava všech akrobatických juniorů AeČR. Termika je pro tuto sezónu u konce s dechem a rozšířit si pilotní dovednosti nebo se stát akrobatem je skvělý program na zimní sezonu. 

Na další informace se můžete dotázat e-mailem na: gac@centrum.cz , SMSkou nebo telefonicky přímo letového ředitele Miloše Ramerta na čísle 603927241. Případné požadavky na ubytování nebo stravu zasílejte do úterý 21. 9. a samotné potvrzení účasti do čtvrtka 23. 9. 2021 V případě nepřízně počasí bude využit i státní svátek v úterý 28. 9. (svatého Václava). V loňském roce se akce kvůli COVIDu nekonala, letos s dodržením platných hygienických a organizačních opatření létat budeme. Těšíme se na návštěvu a snad přispějeme k rozšíření party bezmotorových akrobatů i do zatím neakrobatických aeroklubů.         

Srdečně zve Miloš Ramert a spol.